SKAPA SNYGGA VIDEOS
MED DIN DSLR-KAMERA

MED FOTOGRAFEN OCH FILMAREN PHILLIP LEE HARVEY

SKAPA SNYGGA VIDEOS MED DIN DSLR-KAMERA
MED FOTOGRAFEN OCH FILMAREN PHILLIP LEE HARVEY

Filma och skapa snygga videos med din DSLR-kamera

Följ med på vår inspirerande kurs och lär dig grunderna i att filma med din DSLR-kamera samt att skapa snygga videos.

Idag är det lättare än någonsin att börja filma med en systemkamera och med denna kurs lär du dig hur skapa videos oavsett om du vill filma på din nästa safariresa eller vill skapa ett härligt minne från familjesemestern.

Kursen leds av brittiska fotografen och filmaren Philip Lee Harvey. Som en av världens främsta reklam- och resefotografer har han lång erfarenhet av att jobba med krävande kunder runt om i världen och från att för några år sedan endast fotograferat åt sina kunder är han idag eftertraktad för det rörliga innehåll han skapar. Under våra dagar tillsammans kommer vi att gå igenom allt från olika typer av utrustning till komposition och ljussättning. Det blir en inspirerande blandning av föreläsningar, live demonstrationer och filmning ute i fält.

Är du intresserad av lära dig grunderna i att filma med din DSLR-kamera samt att skapa snygga videos 2022? Fyll i nedan formulär eller skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan.

Som internationell reklam- och resefotograf/filmare har han fotograferat för klienter som British Airways, Patek Philippe, Interncontinental Hotels, Lonley Planet, HSBC och många fler. Philip anser att fotografering bör i första hand förmedla själva känslan från platsen och motiven snarare än att enbart dokumentera.

Han har tillbringat de senaste 20 åren med att förfina sin teknik och sin konstnärlig blick.  Han lägger stor vikt vid noggrann research samt förbereda fotosessionerna för att sedan jobba spontant med att fånga det där speciella ögonblicket som gör att en bild skiljer sig från alla andra.

Foto/film: Philip Lee Harvey

Gör en förbildelselös intresseanmälan till denn filmkurs som kommer att genomföras i september/oktober 2022 genom att fylla i nedan anmälan. Exakta datum kommer inom kort.

Intresseanmälan

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

Foto: Hans Strand

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

Foto: Serkan Günes