FOTORESEKVÄLL

Göteborg, Backa Folkets Hus • 4 mars kl 18:30 - 21:30
FRI ENTRÉ! - ANMÄL DIG IDAG

Zoom Fotoresor bjuder in till en kostnadsfri kväll fylld av inspiration, bilder och fotografer!

PLATS: Backa Folkets Hus, Granåsgatan 2, Göteborg.
DATUM: 4 mars kl 18.30 – 21.30

Under kvällen kommer några av våra fotografer att dela med sig av historier från sina resor och visa fantastiska bilder. Självklart finns Zoom på plats för att svara på frågor och berätta mer om våra workshops, resor och expeditioner.

OBS! Begränsat antal platser.  

FOTOGRAFER PÅ PLATS

Under kvällen kommer du att få träffa förutom oss på Zoom Fotoresor även några av våra fotografer och få höra deras spännande reseberättelser.

 

MATS ALFREDSSON – Streetfotograf

Mats Alfredsson arbetade under 80-talet som journalist och pressfotograf och där föddes också drivkraften att fånga ögonblicket och människan. Under de senaste 13 åren har Mats varit djupt involverad i gatu-fotograferandets utveckling i både Sverige och internationellt. Han har drivit workshops och arrangerat Street-fotoresor till städer som London, Berlin, Lissabon och Chicago.

Under kvällen kommer Mats att visa bilder från sin senaste resa till det färgsprakande Kuba och hippa Lissabon

TOM SVENSSON – Bevarandefotograf

Tom Svensson arbetade under många år med bevarande på Nordens Ark i Bohuslän och betecknas som en bevarandefotograf. Toms stora drivkraft i livet är naturvård och, som han säger, ”jag gör det inte för mig själv, men för mina barn och framtida barnbarn, för om vi inte gör det för dem, kan de inte göra någonting själv och då är det för sent”.

Med sina bilder kommer Tom att  visa upp ljusets och naturens magi som han har fångat på flertalet platser runt jorden. Bland annat från Tasmanien, Afrika och Indien.  

ROGER BRENDHAGEN – Djur- & naturfotograf

Roger föddes i Oslo men bor idag i Filipstad, Sverige. Roger har de senaste 15 åren arbetat som fotograf på heltid efter att han i fem år arbetat som journalist med kameran i handen. Med över 250 resdagar om året har Roger hela världen som sin arbetsplats och han har fotograferat i allt från Mongoliet till Indien och Afrika.

Roger kommer under kvällen att dela med sig av sina bilder främst från Norden där han inspirerar oss att utforska vad vi kan fotografera uppe i norr i både Norge, Sverige och Finland.

BOKNINGSPRESENT

Bokar du en resa eller workshop under kvällen får du en bokningspresent av oss som kommer göra din resa till ett extra minne för livet. Kom till vår monter så berättar vi mer.

ANMÄLAN

Eftersom kvällen är kostnadsfri och antalet platser är begränsat är det först till kvarn som gäller. Fyll i nedan formulär för att göra en bindande anmälan. Så snart du gjort din anmälan kommer du att få en bekräftelse via email vilken gäller som entrébiljett.