FOTORESEKVÄLL

Oslo, Foto.no • 5 mars kl 17:45 - 21:30
FRI ENTRÉ! - ANMÄL DIG IDAG

Zoom Fotoresor & Foto.no bjuder in till en kostnadsfri kväll
fylld av inspiration, bilder och fotografer!

PLATS: Foto.no, Dronning Eufemias gate 12, Oslo
DATUM: 5 mars kl 17.45 – 21.30

Under kvällen kommer några av våra fotografer att dela med sig av historier från sina resor och visa fantastiska bilder. Självklart finns Zoom på plats för att svara på frågor och berätta mer om våra workshops, resor och expeditioner.

OBS! Begränsat antal platser.  

FOTOGRAFER PÅ PLATS

Under kvällen kommer du att få träffa förutom oss på Zoom Fotoresor och Foto.no även några av våra fotografer och få höra deras spännande reseberättelser.

TOM DYRING – Djur- & naturfotograf

Tom Dyring är en professionell norsk naturfotograf, bosatt utanför Oslo och han är medlem av norska naturfotografer (NN), Tom fotograferar uteslutande vilda djur, och har ett särskilt stort hjärta för ormar. Han arbetar med olika projekt över hela världen   med fler än 100 resedagar om året ute i fält.

Under kvällen kommer Tom att dela med sig av sina bilder från bland annat Shetland och hur han på bästa sätt fångar djurlivet under hans resor.

PÅL HERMANSSEN – Djur- & naturfotograf

Pål Hermansen bor i Ski, söder om Oslo, Norge och är en av Nordens mest framgångsrika djur- och naturfotograf och har ett stort antal internationella priser, artiklar och föreläsningar på sin meritlista. Pål har arbetat som fotograf på den internationella marknaden i mer än 35 år, främst inom områdena natur-, dokumentär- och konstfotografering.  

Pål delar med sig av sina minnen och bilder från Marockos fascinerande landskap.

TOM SVENSSON – Bevarandefotograf

Tom Svensson arbetade under många år med bevarande på Nordens Ark i Bohuslän och betecknas som en bevarandefotograf. Toms stora drivkraft i livet är naturvård och, som han säger, ”jag gör det inte för mig själv, men för mina barn och framtida barnbarn, för om vi inte gör det för dem, kan de inte göra någonting själv och då är det för sent”.

Med sina bilder kommer Tom att  visa upp ljusets och naturens magi som han har fångat på flertalet platser runt jorden. Bland annat från Tasmanien, Afrika och Indien. 

BOKNINGSPRESENT

Bokar du en resa eller workshop under kvällen får du en bokningspresent av oss som kommer göra din resa till ett extra minne för livet. Kom till vår monter så berättar vi mer.

ANMÄLAN

Eftersom kvällen är kostnadsfri och antalet platser är begränsat är det först till kvarn som gäller. Fyll i nedan formulär för att göra en bindande anmälan. Så snart du gjort din anmälan kommer du att få en bekräftelse via email vilken gäller som entrébiljett.