FOTORESEKVÄLL

Stockholm, Alewalds • 19 feb kl 19:15 - 21:15
FRI ENTRÉ! - ANMÄL DIG IDAG

Zoom Fotoresor & Alewalds bjuder in till en kostnadsfri kväll
fylld av inspiration, bilder och fotografer!

PLATS: Alewalds, Kungsgatan 32, Stockholm
DATUM: 19 feb kl 19.15 – 21.15

Under kvällen kommer några av våra fotografer att dela med sig av historier från sina resor och visa fantastiska bilder. Självklart finns Zoom på plats för att svara på frågor och berätta mer om våra workshops, resor och expeditioner.

OBS! Begränsat antal platser.  

FOTOGRAFER PÅ PLATS

Under kvällen kommer du att få träffa förutom oss på Zoom Fotoresor och Alewalds även några av våra fotografer och få höra deras spännande reseberättelser.

 

CLAES GRUNDSTEN – Landskapsfotograf

Claes Grundsten är en av Sveriges mest meriterade fotografer när det kommer till landskapsfotografering och har fotograferat på heltid sedan 1993. Under sin fotografiska karriär har Claes fotograferat nationalparker både i Sverige och utomlands. Dessa skildras i flertalet av honom utgivna böcker, varav många är prisbelönta..

Under kvällen kommer Claes att visa bilder och tala om vandringar både i det mäktiga Himalaya och närbelägna Tyresta Nationalpark.

ANDERS GEIDEMARK – Djur- och naturfotograf

Anders är en av Sveriges mest kända djur- och naturfotografer vars bilder med sitt unika bildspråk där han med hjälp av intressanta linjer, former och ljusstämningar berört många. Anders har gett ut två böcker och jobbar just nu på sin tredje bok, Sagan om Mälardalen. 

Anders kommer under kvällen ta med dig till både Costa Ricas regnskogar och Svalbards vinterlandskap med spännande isbjörnsmöten.

BOKNINGSPRESENT

Bokar du en resa eller workshop under kvällen får du en bokningspresent av oss som kommer göra din resa till ett extra minne för livet. Kom till vår monter så berättar vi mer.

ANMÄLAN

Eftersom kvällen är kostnadsfri och antalet platser är begränsat är det först till kvarn som gäller. Fyll i nedan formulär för att göra en bindande anmälan. Så snart du gjort din anmälan kommer du att få en bekräftelse via email vilken gäller som entrébiljett.