KANADAS ISBJÖRNAR

MED FREDRIK GRANATH & MELISSA SCHÄFER • OKT/NOV 2021

KANADAS ISBJÖRNAR

KANADA • FREDRIK GRANATH & MELISSA SCHÄFER • OKT/NOV 2021

KANADAS ISBJÖRNAR

Följ med till kanadensiska Churchill, ”The Polar Bear Capital of the World”, och fotografera isbjörnar tillsammans med vinnarna av Världsnaturfondens Pandabok pris, Fredrik Granath och Melissa Schäfer.

Fredrik Granath och Melissa Schäfer, polarfotografer och specialister på isbjörn samt årets Pandabok vinnare, tar dig  med till Kanada och samhället Churchill, ett av de bästa ställena i världen för att fotografera isbjörn på nära håll. I och runt Churchill samlas mängder med isbjörnar varje höst i väntan på att isen ska lägga sig kring Hudson Bay så de kan bege sig ut på den för att fånga säl. Under resan beger vid oss ut på den kanadensiska tundran i specialbyggda jeepar vilket ger en unik möjlighet att fotografera de mäktiga isbjörnarna på mycket nära håll. I kombination med detta kommer vi även att kunna utforska arktiska landskap närmare och på kvällarna få möjligheten att fotografera norrsken.

Vi kommer också att göra en helikoptertur för att uppleva och fotografera Hudson Bay Coast och Cape Churchills storslagna natur och dess djurliv från ovan. Detta i kombination med närkontakt med isbjörnar kommer ge fantastiska fotomöjligheter. Fredrik och Melissa som har spenderat månader med att fotografera isbjörnar kommer under resan att dela med sig av sin långa erfarenhet genom personlig handledning, inspirerande föredrag och konstruktiv bildkritik. 

Intresserad av att följa med på denna unika resa i oktober/november 2021? Fyll i nedan formulär eller skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan.

 

Intresseanmälan

Foto: Fredrik Granath, Melissa Schäfer, iStock.