STREETS OF CUBA

MED MATS ALFREDSSON • OKT/NOV 2020

STREETS OF CUBA

MED MATS ALFREDSSON • OKT/NOV 2020

STREETS OF CUBA

Gå i Hemingways fotspår och låt dig förföras av Kubas omtalade magi, färgsprakande kultur och vibrerande musik medan du utforskar landets historiska gator med din kamera – från Havanna till Trinidad.

Följ med streetfotografen Mats Alfredsson till Karibiens koloniala pärla och dela glädjen av fotografi tillsammans med den alltid lika öppna och glada lokalbefolkningen som välkomnar en med latinska rytmer och kalla mojitos.

Under detta fotoäventyr upplever vi det bästa av vad Kuba har att erbjuda. Du kommer att få chans att strosa runt den vackra kuststaden Cienfuegos och besöka tobaksplantager i Viñales Valley för att få en smak av den ikoniska kubanska cigarren. Promenera längs kolonialstaden Trinidads kullerstensgator till tonerna av musik som flyter ut från öppna fönster och färdas i en klassisk amerikansk vintage bil längst med den vackra kusten i Havanna. Vi besöker även lokala fotografer, häftiga konstutställningar och får chansen att plåta ett träningspass på det lokala boxningsgymmet.

Detta och mycket mer kommer bli ett minne för livet. Med hjälp av Mats Alfredssons expertråd för streetfoto kommer du att ges många möjligheter till otroliga bilder.

Är du intresserad av denna unika resa Kuba i  okt/nov  2020? Fyll i nedan formulär eller skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan.

Intresseanmälan

Foto: Mats Alfredsson