ZOOM WORKSHOPS

ZOOM WORKSHOPS

VAD ÄR EN WORKSHOP?

En workshop är som att ha ett individuellt mentorskap – men i grupp, allt under ledning av två prisbelönta fotografer, Patrik Larsson och Roine Magnusson.

 

Med en workshop får du ut det bästa av två världar vilket gör att du kommer att utmanas och utvecklas som fotograf. Den individuella mentordelen hjälper dig i personlig handledning. Gruppen bidrar med dynamik och tankar kring bilder, projekt och fotografering.

 

Sammantaget skapar en workshop en bra grund för din utveckling som fotograf.

 

Klicka på bilderna och läs mer!

INDIVIDUELLT MENTORSKAP

Konceptet grundar sig på ett individuellt mentorskap med syfte att utmana och utveckla dig som fotograf under ledning av de prisbelönta fotograferna Patrik Larsson och Roine Magnusson.

DEL AV GRUPPEN

Du är en del av gruppen och den dynamik som en grupp genererar och du tar del av både gruppdiskussioner och gemensamma bildutvärderingar.

INSPIRERANDE FÖRELÄSNINGAR

Dessa syftar till att göra dig mer uppmärksam på dig själv och dina bilder med mål att göra dig medveten om vad du gör och hur du gör det.

BILDER, PROJEKT OCH FOTOGRAFERING

Ta del av tankar kring bilder, projekt och fotografering vilka skapar en bra grund för utveckling och egna fotoprojekt och idéer.

SE BILDERNA PÅ ETT ANNAT SÄTT

Vi lämna projektorn hemma och tar i stället med skrivare då du kommer att se dina bilder på ett helt annat sätt när dom är utskrivna.

FEEDBACK

Presentera dina bilder för gruppen och berätta om dina tankar med bilderna. Få feedback på bilderna.

VÅRA WORKSHOPFOTOGRAFER

Patrik Larsson är en av Sveriges främsta fotografer med passion för landskap – från små omsorgsfullt utvalda utsnitt till stora vyer. De intima landskapen är något som han gillar speciellt mycket.

Roine Magnusson är fotografen som aldrig slutar att vara nyfiken. Han har sina rötter i traditionellt naturfoto men har hela tiden sökt sig vidare i formspråk, perspektiv och ljussättning.

VÅRA WORKSHOPS

FOTOGRAFERA DIN BILDSERIE

Ta chansen att under fyra intensiva dagar på Öland få handledning, teori och övningar som gör att du lär dig grunderna att jobba med bildserier. Allt detta sker under handledning av Patrik Larsson & Roine Magnusson, två av Sveriges främsta fotografer. När vi är ute och fotograferar i det vackra öländska landskapet kommer det att vara med bildserien i fokus. Vi kommer att röra oss i flera olika spännande miljöer som ger dig möjligheten att hitta de motiv och uttryck du söker för att skapa den perfekta serien bilder. En serie som du sedan kommer att jobba vidare med i konferensrummet. Alla bilder vi använder för att presentera det vi gör under workshopen kommer att vara printade. Under några intensiva dagar kommer du och skapandet av din bildserie att stå i fokus, allt under ledning av två av Sveriges bästa fotografer.

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

Foto: Serkan Günes

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

Foto: Hans Strand