ZOOM WORKSHOPS

ZOOM WORKSHOPS

VAD ÄR EN WORKSHOP?

En workshop är som att ha ett individuellt mentorskap – men i grupp, allt under ledning av två prisbelönta fotografer, Patrik Larsson och Roine Magnusson.

 

Med en workshop får du ut det bästa av två världar vilket gör att du kommer att utmanas och utvecklas som fotograf. Den individuella mentordelen hjälper dig i personlig handledning. Gruppen bidrar med dynamik och tankar kring bilder, projekt och fotografering.

 

Sammantaget skapar en workshop en bra grund för din utveckling som fotograf.

 

Klicka på bilderna och läs mer!

INDIVIDUELLT MENTORSKAP

Konceptet grundar sig på ett individuellt mentorskap med syfte att utmana och utveckla dig som fotograf under ledning av de prisbelönta fotograferna Patrik Larsson och Roine Magnusson.

DEL AV GRUPPEN

Du är en del av gruppen och den dynamik som en grupp genererar och du tar del av både gruppdiskussioner och gemensamma bildutvärderingar.

INSPIRERANDE FÖRELÄSNINGAR

Dessa syftar till att göra dig mer uppmärksam på dig själv och dina bilder med mål att göra dig medveten om vad du gör och hur du gör det.

BILDER, PROJEKT OCH FOTOGRAFERING

Ta del av tankar kring bilder, projekt och fotografering vilka skapar en bra grund för utveckling och egna fotoprojekt och idéer.

SE BILDERNA PÅ ETT ANNAT SÄTT

Vi lämna projektorn hemma och tar i stället med skrivare då du kommer att se dina bilder på ett helt annat sätt när dom är utskrivna.

FEEDBACK

Presentera dina bilder för gruppen och berätta om dina tankar med bilderna. Få feedback på bilderna.

VÅRA WORKSHOPFOTOGRAFER

Patrik Larsson är en av Sveriges främsta fotografer med passion för landskap – från små omsorgsfullt utvalda utsnitt till stora vyer. De intima landskapen är något som han gillar speciellt mycket.

Roine Magnusson är fotografen som aldrig slutar att vara nyfiken. Han har sina rötter i traditionellt naturfoto men har hela tiden sökt sig vidare i formspråk, perspektiv och ljussättning.

VÅRA WORKSHOPS

WORKSHOP I SKÅNE

Den skånska sydkusten må sakna Österlens romantiska landskap och Kullabergs dramatiska klippor men där finns en subtil och karg skönhet som är väldigt tilltalande. Från vår utgångspunkt Smygehus Havsbad i Smygehuk kommer vi att röra oss runt delar av den skånska sydkusten. Med Skanör och Falsterbo i väst till Ystad i öster. Du kommer under workshopen att jobba både i grupp och individuellt för att utveckla dig som fotograf. Hela tiden med stöttning och utmaningar från Patrik och Roine.

UNDER PLANERING

Vi håller just på och planerar flera nya workshops till fotomässigt spännande destinationer både i Sverige och utomlands. Dessa platser har valts ut av Patrik och Roine för att passa workshopkonceptet.

Inom kort kommer dessa att presenteras här.

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

Foto: Serkan Günes

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

Foto: Hans Strand