ROCK- OCH
KONSERTFOTO

MED Danny Clifford • AUGUSTI 2021

ROCK- OCH KONSERTFOTO

MED Danny Clifford • 2021

ROCK- OCH KONSERTFOTO

Ta chansen att utvecklas som rock- och musikfotograf under ledning av den världsberömde fotografen Danny Clifford som under sin långa karriär fotograferat bland annat Queen, The Who, The Rolling Stones och Amy Winehouse för att nämna några. Danny har skapat en nära relation till världens mest kända artister och därigenom kunnat fånga dem på bild på ett sätt som få andra gjort. Med sina oändliga bilder tagna både framför och bakom scenen har Danny tagit några av världens mest omtalade rockbilder.

På denna unika workshop får du tillsammans med Danny under en helg följa ett band och fotografera allt från promotion-bilder till konsert- och backstagebilder. Danny delar med sig av sin långa erfarenhet och kommer visa oss hur vi ska tänka i olika situationer för att fånga känsla i bilderna och leverera det som krävs av en musik fotograf idag.

Detta workshopen för dig som vill lära dig grunderna i hur en musikfotograf jobbar eller utveckla dina kunskaper tillsammans med en av världens främsta fotografer inom rockfoto. Förutom personlig handledning kommer Danny hålla inspirerande föredrag med exempel från sin långa karriär med några av världens främsta artister. Han kommer också att ge konstruktiv bildkritik på dina bilder för att utveckla ditt fotograferande. OBS! På denna workshop är Engelska huvudspråk.

Denna workshop arrangerar vi i samarbete med:

Är du intresserad av denna unika workshop under 2021? Fyll i nedan formulär eller skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan så får du mer information när vi släpper datum och programupplägg. 

Intresseanmälan