VIRVLANDE VATTEN

MED JOHAN HAMMAR • 6-7 JUNI 2020

VIRVLANDE VATTEN

MED JOHAN HAMMAR • 6-7 JUNI 2020

VIRVLANDE VATTEN

Följ med årets Naturfotograf Johan Hammar på en inspirerande workshops på temat Virvlande Vatten. Under två år har Johan arbetat med att dokumentera sjöar, älvar, åar och våtmarker och många av de fascinerande arter som finns i våra vatten – ett arbete som har tagit honom till några av Sveriges största, längsta, klaraste och kallaste vatten. Nu har du får du chansen att tillsammans med Johan under en helg utforska alla de bildmöjligheter som vattnet ger. Du kommer få lära dig allt från hur vi bemästrar långa slutartider till hur vi fryser vattnet för effektfulla effekt och mycket mer.

Vi kommer även att få fotografera under vattnet med undervattenshus. För att göra detta lite lättare för alla kommer Olympus att finnas med och du kommer att få möjlighet att prova att fotografera med deras undervattenshus.

Johan kommer under hela workshopen att dela med sig av sin kunskap genom personlig handledning, inspirerande föredrag bildredigering och bildkritik.

Är du intresserad av denna workshop 6-7 juni 2020? Fyll i nedan formulär eller skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan.

Intresseanmälan