ZOOM 360

ZOOM 360

UPPTÄCK ZOOM 360

Zoom 360 är ett helt nytt fotokoncept med helhetslösning där två digitala träffar och en fysisk kurs/resa ingår. 

De digitala delarna fungerar som en uppstart/förberedelse inför den fysiska kursen/resan samt en uppföljning på denna. Detta för att både hjälpa dig med förberedelser samt att ge dig tid att arbeta vidare med dina bilder efter kursen/resan. Under den fysiska kursen ligger fokus på fotografering i fält.

FÖRDELARNA MED ZOOM 360

  • En inledande digital träff som förberedelse och inspiration inför den fysiska kursen/resan.
  • En fysisk kurs eller resa där man har maximal fokus på fotografering ute i fält.
  • En avslutande digitala träff där du får feedback på dina bästa bilder när du i lugn och ro har gått igenom dem efter kursen/resan.

360 INNEHÅLLER

360 INNEHÅLLER

INLEDANDE UPPSTARTSTRÄFF

 

En Zoom 360 kurs/resa innebär att du som deltagare först får delta på en digital uppstartsträff. Här håller fotografen en föreläsning och bildvisning, går igenom grunderna och målet för den fysiska kursen/resan och ger dig som deltagare tips och råd om vad du ska tänka på inför kursen/resan. Det finns gott om tid att ställa frågor, allt för att du ska känna dig maximalt förberedd.

FYSISK KURS/RESA

Under den fysiska kursen/resan spenderar du mycket tid ute i fält med fotografen. Då du redan har fått mycket nyttig förkunskap och inspiration kan du fokusera helt på ditt fotograferande.

Fotografen finns hela tiden med ute i fält samt under kvällarnas bildbearbetning för att dig ge tips och råd.

UPPFÖLJNINGSTRÄFF

En tid efter att du kommit hem från kursen/resan genomförs en avslutande digital träff. Efter att du i lugn och ro har hunnit gå igenom och redigera dina bilder skickat in ett antal av bilderna till fotografen. Dessa går ni igenom under träffen och fotografen ger konstruktiv bildkritik på bilderna och ni diskuterar resultatet tillsammans med övriga deltagare. Fotografen kommer även att visa hur han/hon skulle redigerat några av de inskickade bilderna.

360 RESOR OCH KURSER

360 INNEHÅLLER

KOMMANDE 360 RESOR

Nedan kan du läsa mer om våra kommande Zoom 360 resor och kurser.

TRANDANSEN 360

Fotografera Hornborgasjöns berömda trandans med upp mot 20 000 tranor under ledning av fotograf Roger Brendhagen, kända naturfotograf med fåglar och wildlife som sina special-områden allt inom ramarna för Zoom 360.

LÄS MER HÄR

SKAGENS LJUS 360

Följ med till Skagen på norra Jylland och fotografera i det världsberömda Skagen-ljuset under ledning av den prisbleänte landskapsfotografen Serkan Günes inom ramarna för Zoom 360.

LÄS MER HÄR

JOTUNHEIMEN & RONDANE 360

Att fotografera Jotunhemien och Rondane nationalparker två av Norges absolut vackraste parker under ledning av Serkan Günes, en av Sveriges bästa landskapsfotografer och dessutom  Zoom 360, är en oslagbar kombination.

LÄS MER HÄR

MÄKTIGA PELIKANER 360

Ta chansen och följ med till Grekland och fotografera de mäktiga krushuvade pelikanerna på mycket nära håll på denna Zoom 360 resa, allt under ledning av fotograf Anki Hammar.

LÄS MER HÄR

MAKRO 360

Följ med fotograf Anki Hammar in i makrons fascinerande värld på denna 360 kurs fylld av makrofotografering bland vårens alla blommor och växter.

LÄS MER HÄR

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

Foto: Serkan Günes

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

Foto: Hans Strand