Årets Bild 2019 av Lars Brundin

Årets Bild 2019 av Lars Brundin

VÄLKOMMEN ATT DELTA I TÄVLINGEN ”ÅRETS BILD 2020”


Du som har deltagit i någon av våra workshops/resor under 2020 har nu möjlighet att vara med i fototävlingen ”Årets Bild 2020”. Du kan delta med en bild per resa/workshop och bilden vilken mailas till oss. Bilden kommer att publiceras på vår webbplats för en publik omröstning. De 10 bilder som fått flest röster går vidare till final. Till finalen är också de bilder som blivit valda till ”Workshopens/Resans bild” direkt-kvalificerade. Finalbilderna poängbedöms av Zooms fotografer, varefter vinnarna koras.

PRISER
Priset i tävlingen är ett presentkort på ett Zooms arrangemang under 2021.
1:a pris – 5 000 kronor.
2:a pris – 3 000 kronor.
3:e pris – 1 000 kronor.

BILDFORMAT
Om du vill skicka in en bild till tävlingen märker du bilden ”Foto 2020” och ”Ditt Namn”. Bilderna ska vara i JPEG och i formatet 1600 px på bildens längsta sida.

SISTA ANMÄLNINGSDATUM
Vi vill ha din bild senast den 15 december 2020 till info@zoomfotoresor.se
 
VINNARE AV RESANS/WORKSHOPENS BILD
För dig vars bild blivit vald till ”workshopens/resans bild” så tar vi emot bilden i sitt slutliga utförande. Kanske har du putsat lite till på bilden hemma? Märk bilden med ”Resans Bild 2020” och ”Ditt Namn”. Du får dessutom skicka in en extra bild till tävlingen. Denna bild märker du ”Foto 2020” och ”Ditt Namn”.

OBS!
Du som bokat en resa tillsammans med en vän som inte har lämnat sin mailadress ber vi att du vidarebefordrar detta mail så att han/hon också har möjlighet att delta i tävlingen.

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

Foto: Hans Strand

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

Foto: Serkan Günes