VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ CYBERPHOTO

Här nedan får du fem korta punkter om varför du tryggt kan vända dig till oss på CyberPhoto när du ska köpa foto-, video-, outdoorutrustning eller en ny mobiltelefon.

25 ÅR I BRANCHEN

Vi har våra rötter väl förankrade i en lokal fotobutik som sedan växte sig vidare ut på internet. Allt började med tester och råd på en liten hemsida redan 1995. Intresset från kunderna blev större och verksamheten tog en ny form. I samma takt som intresset för digitala bilder ökade seglade den lilla butiken i Umeå upp som en stor internationell spelare på fotomarknaden. I år firar vi på CyberPhoto 25-års jubileum på nätet med en rad utmärkelse på fickan och med en hel del aktiviteter för dig som följer oss.

ENGAGERADE & DUKTIGA SÄLJARE

Tack vare att CyberPhoto är ett företag med en lång historia har kunskapen inom foto och video fått växa till över tiden. Vi tar seriöst på dina frågor och vill inspirera dig att ta nästa steg i din utveckling som bildskapare. Vill du prata med någon som kan omsätta dina bildidéer i en utrustningslista så har du kommit helt rätt. Det bästa av allt ,vi tycker verkligen om att hitta den optimala utrustningen för just dig och dina behov.

STORT LAGER – SNABBA LEVERANER

Du kan tryggt vända dig till oss med dina frågor, vi håller ett stort lager så att du kan hitta det mesta du behöver i utrustningsväg. Vi arbetar också ständigt med snabba leveranser så att du kan få dina produkter i tid. Beställer du innan 16:30 så packas och skickas lagerförda produkter samma dag

KUNDSERVICE ÄR VÅR HJÄRTEFRÅGA

Hos oss arbetar 4 personer dagligen med att lösa de funderingar som kan uppstå efter ett köp.Tack vare en utmärkt kundservice har CyberPhoto under många år kunnat titulera sig både Årets nätbutik och Årets e-handlare inom Foto & Video. Vi är enkla och tillmötesgående vid returärenden.

VI JOBBAR MED INBYTE

Sitter du med kameror du inte använder så kontakta vår avdelning för Inbyte. Vi byter in din utrustning så att du kan gå vidare till annat. Vi går igenom begagnad utrustning och säljer den sedan vidare med 6 månaders garanti. Vi är stolta över möjligheten att arbeta med återbruk. Att ta hand om de resurser vi har ligger alla naturfotografer varmt om hjärtat.

ALLTID VIP MED ZOOM 

Som ZOOM-kund är du alltid VIP, med två speciella kontaktpersoner som hjälper dig med alla de frågor du vill ha svar på. När du ringer till Cyberphoto så frågar du efter Rolf  eller Erik och berättar att du är ZOOM-kund. 

ERBJUDANDEN TILL DIG SOM ÄR KUND HOS ZOOM

• Få en Lowepro ProTactic BP 450 AW II kameraväska på köpet till kameror över 20 tusen kronor.

• Få en Lowepro Pro Runner BP 450 AW II på köpet till kameror över 10 tusen

* Gäller för Nikon, Fuji och Olympus (Maila Cyberphoto för att använda)

RABATTKODER:

• ZOOMFOTO20 –  Ger dig 20% på Loweprosortimentet

• ZOOMFOTO15 –  Ger dig 15% på Siruisortimentet

* Kan ej kombineras med andra rabatter, gäller till sista april 2020

MER OM CYBERPHOTO

Följ oss på hemsidan eller i sociala medier för nyheter och tester. Vi rapporterar om de senaste nyheterna inom foto, video, mobiltelefoni och outdoor. Vi testar och utvärderar så att du i förväg kan veta vad du kan förvänta dig av produkten.

Varmt välkommen att följa oss i Bloggen, på Facebook, Instagram eller YouTube