ZOOM IN

ZOOM IN

Små grupper, ännu mer tid för personlig handledning samt digitala träffar före och efter själva kursen ingår i vårt koncept ”Zoom In”, ett koncept som är skapat för att ge dig som fotograf än mer tid att utveckla ditt fotograferande. 

FÖRDELARNA MED ZOOM IN

  • Små grupper på max 5 personer.
  • En inledande personlig digital träff som förberedelse och inspiration inför den fysiska kursen/resan.
  • En fysisk kurs eller resa där man har maximal fokus på fotografering ute i fält.
  • Personlig handledning både ute i fält och framför datorn
  • En avslutande digitala träff där du får feedback på dina bästa bilder när du i lugn och ro har gått igenom dem efter kursen/resan.

VAD INNEBÄR ZOOM IN?

VAD INNEBÄR ZOOM IN?

Zoom In är till för dig som vill resa i små grupper och på ett personligt plan utveckla dig som fotograf. Följande ingår alltid i en Zoom In resa eller kurs.

SMÅ GRUPPER

En Zoom In kurs eller resa innebär att det alltid är små grupper på max fem deltagare. Detta gör att du får mer tid med fotografen både ute i fält och när ni jobbar i konferensrummet.

PERSONLIG HANDLEDNING

Fotografen får mer tid för personlig handledningen för dig både ute i fält och framför datorn under bildredigeringen.

INLEDANDE UPPSTARTSTRÄFF

Varje Zoom In kurs inleds med ett inledande personlig digital träff med fotografen som en förberedelse och inspiration inför den fysiska kursen. Här får du möjlighet att bland annat berätta vart du står i ditt fotograferande och vad du vill lära dig mer av, vilket gör att fotografen på bästa sätt kan anpassa kursen efter dina önskemål och behov. Fotografen kommer även att går igenom grunderna och målet för den fysiska kursen/resan och ger dig som deltagare tips och råd om vad du ska tänka på.

FYSISK KURS/RESA

Under den fysiska kursen/resan spenderar du mycket tid ute i fält med fotografen. Då du redan har fått mycket nyttig förkunskap och inspiration kan du fokusera helt på ditt fotograferande. Fotografen finns hela tiden med ute i fält samt under kvällarnas bildbearbetning för att dig ge tips och råd.

UPPFÖLJNINGSTRÄFF

Efter kursen blir det en avslutande digital träff där du får feedback på dina bästa bilder detta efter att du i lugn och ro har gått igenom dem efter kursen. I samband med denna träff redovisas även den uppgift som delade ut sista dagen på kursen. Det kommer även att ges feedback på dina bästa bilder och avslutas med att fotografen utser resans bild. 

ZOOM IN RESOR OCH KURSER

ZOOM IN RESOR OCH KURSER

KOMMANDE ZOOM IN RESOR OCH KURSER

Nedan kan du läsa mer om våra kommande Zoom In resor och kurser.

STOCKHOLMS PÄRLOR

 Följ med Serkan Günes till några av hans favoritplatser i Stockholms omgivningar.. Från vackra skärgårdslandskap till Tyrestas varierade landskap. De platser Serkan har valt ut ger variation på fotografering, från ett vackert och grönklätt skogslandskap till ett skärgårdslandskap där klippformationer dominerar. 

LÄS MER HÄR

VARANGERS FÅGELLIV

Följ med Niclas Ahlberg till Varangerhalvön vid Barents hav i Nordnorge. Under sju dagar kommer vi att fotografera på tre olika platser. Från en av Europas bästa fågelklippor för att fotografera arter som sillgrissla, toppskarv, tordmule, lunnefågel, tretåiga måsar, till  Båtsfjord där vi bland annat kommer att fotografera praktejdrar och alförrädare  i fantastiska ljusförhållanden från både gömslen i vattennivån och ribbåt .

LÄS MER HÄR

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

Foto: Serkan Günes

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

Foto: Hans Strand