DELBETALA DIN RESA

DELBETALA DIN FOTORESA ELLER FOTOKURS RÄNTEFRITT

Genom vårt samarbete med Resurs Bank har du nu möjlighet att dela upp betalningen av din fotoresa räntefritt i upp till 24 månader. Vi hjälper dig med ansökan, du signerar enkelt med BankID och får svar på en gång.

Du väljer själv i vilken takt du vill delbetala din resa eler kurs, valet gör du hemma i lugn och ro. Bokar du i god tid kan du se till att hela resan/kursen är betald innan det är dags för avresa. För att kunna delbetala genom Resurs Bank behöver dock du vara skriven i Sverige och ha ett svenskt Bank-ID.

  • Lånebelopp: 3 000–100 000 kr
  • Räntefritt upp till 24 månader
  • Svar direkt
  • Ansök enkelt med BankID
  • Slutbetala när du vill, utan extra kostnad

Vill du delbetala din resa?
Kontakta oss på info@zoomfotoresor.se för mer information.

SÅ HÄR KAN DU BETALA

I tabellen nedan ser du vad månadsbeloppen blir för några olika kreditköp och betalningsalternativ. 
Du väljer betalningsalternativ för månadens samlade kreditköp påföljande månad.

(Klicka för att förstora)

I månadsbeloppen ingår amortering och ev. ränta. Ev. administrations- och uppläggningsavgift tillkommer efter vald betalningsplan. För att få välja mellan delbetalningsalternativ 3–48 mån krävs sammanlagt månadsköp på f.n. minst 990 kr. Alla köp som görs under en kalendermånad debiteras månaden efter och då gör du ditt val av betalningsalternativ. Det val kunden gör debiteras därefter med de kostnader som hör till det alternativet. Lägsta månadsbetalning är f.n. 115 kr + ev. adm.avg. Debiteras för varje vald betalningsplan.

Representativt exempel:

Vid ett kreditbelopp om 20 000 kr med rörlig årsränta om 0 % och 12 månaders löptid (återbetalningstid) uppgår den effektiva räntan till 6,26 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 35 kr per månad och uppläggningsavgift om 295 kr. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 1 702 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 20 715 kr fördelat på 12 avbetalningar. Exemplet, som är beräknat 2020-03-18, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning till närmaste högre krona tillämpas. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter.

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

Foto: Serkan Günes

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

Foto: Hans Strand