COSTA RICAS TROPISKA REGNSKOGAR

MED VÄRLDSFOTOGRAFEN MATTIAS KLUM

COSTA RICAS TROPISKA REGNSKOGAR

MED VÄRLDSFOTOGRAFEN MATTIAS KLUM

LAND: Costa Ricas    FOTO: Wildlife    DATUM: Mars/April 2025    ANTAL DELTAGARE: 8/12

Costa Rica är en naturfotografs paradis, vackra nationalparker, mängder med fåglar och djur. Regnskogar och vulkaner samt en biologisk mångfald som slår det mesta. Jag har varit här ett stort antal gånger på olika uppdrag och alltid kommit hem med fantastiska upplevelser och mängder av bilder.

Mattias Klum

Costa Ricas regnskogar bjuder på en omfattande flora och fauna med allt från insekter, spindlar, grodor och ormar till större djur som apor, näsbjörnar, hjortar och tapirer. Nu kan du följa med National Geographic fotografen Mattias Klum och uppleva detta fantastiska ställe.

Mattias som har varit i Costa Rica många gånger i nära samarbete med oss tagit fram den här resan och vi kommer att besöka några av hans favoritplatser som bjuder på fantastiska fotomöjligheter.

Mattias kommer hela tiden att finnas tillhands med för att hjälpa dig att utvecklas som fotograf och härigenom få ut det mesta av ditt fotograferande och av resan. Det finns bland annat tid för personliga träffar där du och Mattias kan gå igenom just dina bilder. Detta för att du på bästa sätt ska kunna utveckla ditt fotograferande.

Ta chansen att i slutet på mars 2025 få upplev Costa Ricas regnskogar och dess fantastiska djurliv under ledning av Sveriges internationellt sett mest erkände fotograf, National Geographic fotografen Mattias Klum samt Zooms värd, Daniel Iglesias, vilken är specialist på tropiska kräldjur och då speciellt ormar.

Missa inte att kolla på bildspelet med Mattias bilder längst ner på denna sida.

Mattias Klum – National Geographic fotograf

Mattias Klum är Sveriges internationellt sett mest erkände naturfotograf och filmare. Han har arbetat som fotograf, filmare och regissör på flera film- och tv-projekt sedan 1994. Klum är internationellt erkänd för sitt sätt att skildra djur, växter, miljöer och kultur i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. 1997 publicerades Mattias bilder för första gången i National Geographic Magazine. Mattias var då en av de yngsta genom tiderna som publicerats i tidskriften och den förste svensken att få en omslagsbild. Sedan dess har Mattias haft inte mindre än 13 omslagsbilder och många artiklar i National Geographic Magazine. Mattias har dessutom gett ut 16 böcker, producerat 12 filmer, haft fotoutställningar över hela världen samt haft bilder och artiklar publicerade i många av världens största tidningar och magasin. Läs mer här

Är du intresserad av att följa med Mattias Klum till Costa Rica i mars / april 2025? Fyll i nedan formulär eller skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan.

Intresseanmälan

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

Foto: Serkan Günes

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

Foto: Hans Strand