.

LAND: Rumänien   FOTO: Fåglar   LÄNGD: 6 dagar   DATUM: 23-28/9 2025   DELTAGARE: 6

DONAUDELTATS  FÅGELLIV

MED FOTOGRAF JONAS CLASSON

Donaudeltat är Europas största våtmark och ett paradis för fågel- och naturfotografer. 2024 kommer jag att göra en ny resa till denna fantastiska plats med mer än 300 olika fågelarter bland annat den vita pelikanen vilken är mycket spektakulär att plåta både när den lyfter, flyger och landar.

Jonas Classon

Ta chansen och följ med på en fantastisk fotoresa till Donaudeltat, Europas största våtmark och ett paradis för fågel- och naturfotografer. I Donaudeltat som är ett av UNESCOs världsarv och finns med på WWF:s lista över de 200 viktigaste ekoregionerna i världen lever över 5 000 växt- och djurarter. Donaudeltat tillhör de områden som har den största biologiska mångfalden i världen, tätt efter Stora Barriärrevet och Amazonas.

I deltat lever inte minde än 300 olika fågelarter bland annat häckar här den vita pelikanen vilken är mycket spektakulär att plåta både när den lyfter, flyger och landar. Här finns även möjlighet att fotografera bronsibis, nästan samtliga av Europas hägerarter, dvärgskarvar, styltlöpare, skedstorkar, samt olika falkar och örnar. Vår resa leds av Jonas Classon, Canon ambassadör och Sveriges nu kanske bäste fågelfotograf. 

Är du intresserad av att följa med till Donaudeltat 2025? Fyll i nedan formulär eller skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan.

Intresseanmälan

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

Foto: Serkan Günes

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

Foto: Hans Strand