EXPEDITION ISLAND -
FJÄLLRÄVENS RIKS

MED FOTOGRAF MATS ANDERSSON

”EXPEDITION

MED FOTOGRAF MATS ANDERSSON

Sommaren 2024 beger vi oss till Islands nordvästra del med vackra vattenfall och möjlighet att fotografera fjällräv. Ta därför möjligheten att följa med mig till en outforskad del av Island som påminner om världens ände.

Mats Andersson

Under denna tur till en helt ny del av Island kommer vi bland annat besöka ett av de absolut vackraste vattenfallen som finns på Island, Dynjandi. Det faller brett över en klippa hela 100 meter ner – och det är 30 meter brett i toppen och hela 60 meter brett i botten. Dynjandi betyder ljudet av åskan. Vi kommer också ta oss längst upp i nordvästra Island till Västfjordarna och naturreservatet Hornstrandir – ett naturreservat man endast når med båt eller till fots. Om det är en känsla som karaktäriserar Västfjordarna så är det känslan av att ha kommit till världens ände. Det är ytterst få av alla Islands turister som tar sig ända hit upp. Förutom vacker orörd natur så finns här chans att få uppleva fjällräven.

Är du intresserad av att följa med Mats Andersson på¨denna unika resa till Island i slutet på juli 2024? Fyll i nedan formulär eller skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan.

Intresseanmälan