FOTORESEKVÄLL

Malmö, Slagthuset MMX • 20 feb kl 18:30 - 21:30
FRI ENTRÉ! - ANMÄL DIG IDAG

Zoom Fotoresor bjuder in till en kostnadsfri kväll fylld av inspiration, bilder och fotografer!

PLATS: Slagthuset MMX, Malmö.
DATUM: 20 feb kl 18.30 – 21.30

Under kvällen kommer några av våra fotografer att dela med sig av historier från sina resor och visa fantastiska bilder. Självklart finns Zoom på plats för att svara på frågor och berätta mer om våra workshops, resor och expeditioner. Du kommer även att kunna boka ditt nästa fotoäventyr till rabatterat pris.

OBS! Begränsat antal platser.  

FOTOGRAFER PÅ PLATS

Under kvällen kommer du att få träffa förutom oss på Zoom Fotoresor även några av våra fotografer och få höra deras spännande reseberättelser.

 

JONAS CLASSON – Fågelfotograf

Mats Alfredsson arbetade under 80-talet som journalist och pressfotograf och där föddes också drivkraften att fånga ögonblicket och människan. Under de senaste 13 åren har Mats varit djupt involverad i gatu-fotograferandets utveckling i både Sverige och internationellt. Han har drivit workshops och arrangerat Street-fotoresor till städer som London, Berlin, Amsterdam, Lissabon och Chicago.  

Under kvällen kommer Jonas att visa fantastiska fågelbilder från sina senaste resor till bland annat Indien och Donaudeltat. 

ANDERS GEIDEMARK – Djur- och naturfotograf

Anders är en av Sveriges mest kända djur- och naturfotografer vars bilder med sitt unika bildspråk där han med hjälp av intressanta linjer, former och ljusstämningar berört många. Anders har gett ut två böcker och jobbar just nu på sin tredje bok, Sagan om Mälardalen.

Anders kommer under kvällen ta med dig till både Costa Ricas regnskogar och Svalbards vinterlandskap med spännande isbjörnsmöten.

TOM SVENSSON – Bevarandefotograf

Tom Svensson arbetade under många år med bevarande på Nordens Ark i Bohuslän och betecknas som en bevarandefotograf. Toms stora drivkraft i livet är naturvård och, som han säger, ”jag gör det inte för mig själv, men för mina barn och framtida barnbarn, för om vi inte gör det för dem, kan de inte göra någonting själv och då är det för sent”.

Med sina bilder kommer Tom att  visa upp ljusets och naturens magi som han har fångat på flertalet platser runt jorden. Bland annat från Tasmanien, Afrika och Indien.  

RABATT PÅ DIN NÄSTA BOKNING

Under kvällen har du möjlighet att boka din nästa fotoresa eller workshop till special priser.

Resans pris              Fotokvällsrabatt i SEK*
4 000 – 7 000:-           400:-
7 001 – 17 000:-         700:-
Över 17 001:-            1.100:-

* Kan ej kombineras med andra rabatter.

ANMÄLAN

Eftersom kvällen är kostnadsfri och antalet platser är begränsat är det först till kvarn som gäller. Fyll i nedan formulär för att göra en bindande anmälan. Så snart du gjort din anmälan kommer du att få en bekräftelse via email vilken gäller som entrébiljett.