ICELAND WINTER MAGIC

MED HANS STRAND OCH FLORIAN WERNECKE • FEBRUARI 2024

ICELAND WINTER MAGIC

MED HANS STRAND OCH FLORIAN WERNECKE • FEBRUARI 2024

ICELAND WINTER MAGIC

Ett lavalandskap klätt i vitt som sträcker sig mot horisonten där det mäktiga Vesterhorn tonar upp sig med sina snöklädda bergssluttningar, de högsta topparna ligger insvepta i molnen och över hela berget sköljer ett mjukt kvällsljus. Detta är en magisk fotoupplevelse man sent glömmer.

Följ med till Island på vintern och upplev ett dramatiskt landskap fyllt av frost, is, snö och fantastiska vyer. Resan leds av vår internationellt mest kände lanskapsfotograf Hans Strand med erfarenhet från många resor till Island och den mycket duktig tyske naturfotografen Florian Wernecke. De kommer att ta dig med till några av sina favoritplatser, där du får fotografera allt från glaciärsjöar med enorma isberg och frusna vattenfall, till lavastränder och isgrottor där isens formationer sätter igång din fotografiska fantasi. När vi inte fotograferar det fantastiska landskapet kommer vi att lyssna till inspirerande föreläsningar och ha konstruktiva bilddiskussioner kring våra bilder.

Detta och mycket mer kommer att bli ett minne för livet för du kommer att ges många möjligheter till otroliga bilder.

Foto: Florian Wernecke

Är du intresserad av denna resa till Island i februari 2024? Fyll i nedan formulär eller skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan.

Intresseanmälan