IRLANDS VINDPINADE KUST

MED FOTOGRAF ROINE MAGNUSSON

IRLANDS LANDSKAP

MED ROINE MAGNUSSON • FEBRUARI 2022

IRLANDS VINDPINADE KUST

Följ med fotograf Roine Magnusson till Irland och fotografera ett lika fantastiskt som varierande kustlandskap i februari när det är som mest dramatiskt. 

Vi börjar vår resa vid de världsberömda Cliffs of Moher där de branta klipporna stupar rakt ner i vattnet och det känns som om vi har kommit till världens ände. Vi har ett vackert kustlandskap i sökaren och när vi rör oss vidare byts våra motiv från vassa och dramatiska klippor till grönskande kullar och som leder oss ner mot vattnet. Här tar kritvita stränder vid och vi får möjlighet att experimentera med långa slutartider för effektfulla bilder. Vår resa avslutas i den vackra Killarney National Park, där vi får fotografera områdets omtalade sjöar och vattendrag som omges av skogspartier och karga bergssluttningar. Då vi reser i början på året har vi förhoppningsvis vädret med oss, då dimma och effektfulla moln tillför ytterligare dramatik åt det spektakulära landskapet.

Är du intresserad av denna resa till Irland i februari 2023? Fyll i nedan formulär eller skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan.

Intresseanmälan

Foton: Roine Magnusson