KAMCHATKAS
BJÖRNAR

MED ROGER BRENDHAGEN • 15-24 JULI 2022

KAMCHATKAS BJÖRNAR

MED ROGER BRENDHAGEN • 15-24 JULI 2022

RESAN KAMCHATKAS BJÖRNAR SLÄPPS UPP DEN 17/12

Upplev en storslagen vildmark med vulkaner, varma källor och möjlighet att fotografera Kamchatkas björnar på nära håll.

Under vår helikopter breder ett storslaget landskap ut sig med oändliga skogar, höga vulkaner och varma och rykande källor. När vi landar får man känslan av att befinna sig i en försvunnen värld med mängder av björnar vandrande längs stränderna omgivna av orörd vildmark och magisk natur. Fyra meter från där vi sitter lufsar en stor björnar sakta ner mot vattnet för att fånga dagens första lax. Helt opåverkade av att vi är där, mitt i deras rike.

På denna unika resa får du möjligheten att följa med till Kamchatka och där du har möjlighet att uppleva massor av björnar som kommit för att att frossa på enorma mängder lekande lax. Resan leds av Roger Brendhagen, en av Nikons Europa ambassadörer och kanske den fotograf i Norden som har störst erfarenhet av fotografera björn. Under Rogers och professionella guiders ledning kommer du att få möjlighet att fotografera björn på mycket nära håll, helt utan gömslen.

Är du intresserad av denna unika resa till Ryssland 15-24 juli 2022? Fyll i nedan formulär eller skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan.

Intresseanmälan