KOR I FOKUS

MED ROINE MAGNUSSON • MAJ 2022

KOR I FOKUS

MED ROINE MAGNUSSON • MAJ 2022

KOR I FOKUS

Följ med ut i en frodig hage tillsammans med fotograf Roine Magnusson och fotografera det spektakulära nötkreaturet av arten Bos taurus, som till vardags även kallas för kossor. Med hjälp av bonden som vår lokala boskapsexpert kommer vi att försöka fånga både tjurar och kvigor med våra kameror, har vi tur kan vi även kanske få syn på en ung kalv. 

När Roine Magnusson belönades med utmärkelsen årets Pandabok för sin bok ”Kor en kärlekshistoria” lyftes de vackra bilderna fram i motiveringen. Under vår nya kurs får du följa med Roine och fotografera kor och få en inblick i hur han skapade bilderna för sin bok. Under våra dagar tillsammans kommer vi att fotografera kor både med naturligt ljus och blixtar och Roine kommer visa att även om motivet är detsamma finns det många sätt att skapa annorlunda bilder och kreativa bilder i olika utsnitt, allt från landskapsbilder till närgångna porträtt som tar fram personligheten hos korna.

Denna workshop kommer att genomföras under en helg i maj 2022. Är du intresserad av mer information om denna kurs, fyll i nedan förutsättningslösa intresseanmälan så kommer vi att skicka ut mer information innan kursen läggs upp på vår webb.

Intresseanmälan

Foton: Roine Magnusson