En av Sveriges ledande fotohandlare med stor webbshop

Hos Mattssons Foto kan du köpa kameror och objektiv direkt i butiken i Lund eller via vår webbshop.

Här har du möjligheten att hitta fotoutrustning online som passar just dig med märkesvaror – både för amatör och proffs. 
Oberoende om du söker en systemkamera, filmkamera, objektiv eller kanske en kameraväska så hittar du dem i vår butik eller i vår webbshop. 
Hos oss hitta du allt från Canon, Nikon, Panasonic, Fujifilm, Sony, Olympus, Leica och Hasselblad med mera.
 
Vi på Mattssons Foto sätter kunden i fokus. Detta ställer höga krav på vår personal, som tillsammans har mer än 200 års erfarenhet av det mesta som rör foto och video.
 
Utöver vår försäljning till privatkunder har vi sedan många år även varit leverantör till landsting, storindustri, tidningar, försvaret och institutioner vid universitet och högskola.
 
Under länken begagnad fotoutrustning på vår webbsida hittar ett stort utbud av begagnad utrustning till mycket bra priser.
 
Som ZOOM-kund är du alltid VIP, med två speciella kontaktpersoner som hjälper dig med alla de frågor du vill ha svar på. När du ringer till Mattssons så frågar du efter Ronny eller Ulf och berättar att du är ZOOM-kund.

När du ringer till Mattssons så frågar du efter Ronny eller Ulf och berättar att du är ZOOM-kund!

RABATT FÖR MATTSSONS KUNDER HOS ZOOM – RABATTKOD: Mattssons


Som kund hos Mattssons Foto får du, mot uppvisande av inköpskvitto, alltid rabatt på de resor och workshops du bokar hos Zoom fotoresor. Undantaget är Mattssons egna resor vilka har specialpriser.  

Rabatter på resor i Zooms program som inte är Mattssons specialresor:

Pris i SEK
             Rabatt i SEK

3.000-6.000
          300  

6.001-15.000
        500      

15.001-30.000
      700

30.001-                 900  

OBS! Rabatter hos en partner kan inte kombineras med specialpriser, rabatter från andra partners eller andra specialerbjudanden.  

 

MATTSSONS FOTOERBJUDANDE

Du som är ZOOM-kund får 10% på samtliga väskor från Lowepro.

Lowepro är en av de ledande tillverkarna av fotoväskor, en ställning man skaffat sig och behållit tack vare ett passionerat intresse för fotografers behov. I dag har man distribution i över 100 länder och egna kontor i USA, Canada, Australien, England, Tyskland och Schweiz. Tack vare de stora volymer detta ger så kan man erbjuda både enastående kvalitet och attraktiva priser.

 

Vi på Mattssons Foto sätter kunden i fokus!

Kontakt: Ulf Ögge eller Ronny Malm

Telefon: 046-211 12 04

E-post: info@mattssonsfoto.se

Webb/webbshop: www.mattssonsfoto.se