Orkney – Den mytomspunna ön

Följ med Patrik Larsson och Roine Magnusson till den mytomspunna ön Orkney. Ett landskap med dramatisk klippkust och spännande historia.

Fantastiska landskap

Du kommer att få möjlighet att uppleva Orkneyöarnas fantastiska landskap. Här möts du av en helt unik västkust med höga klippor, dramatiska klippstränder och tidvatten som hela tiden förändrar landskapsbilden. 

Fotografer

Patrik Larsson och Roine Magnusson leder resan och du får uppleva och fotografera både stora och små landskap, från västra sidans dramatiska klippor till östra sidans subtila stränder.

Oktober 2023

Oktober är den tiden på året då väder och vind är som mest dramatiskt – visst är du intresserad av denna fotoresa till Orkneyöarna!

Orkney – Den mytomspunna ön!

Följ med Patrik Larsson och Roine Magnusson till den mytomspunna ön Orkney. Ett landskap med dramatisk klippkust och spännande historia.

Under ledning av Patrik Larsson och Roine Magnusson får du möjlighet att uppleva Orkneyöarnas fantastiska landskap. Här möts du av en helt unik västkust med höga klippor, dramatiska klippstränder och tidvatten som hela tiden förändrar landskapsbilden. Öarna har en historisk koppling till både Norge och Danmark,  de valdes som boplatser för vikingar vilket idag ses på flera historiska platser runt om på ön.

Under resan får du uppleva och fotografera både stora och små landskap, från västra sidans dramatiska klippor till östra sidans subtila stränder.

Resan kommer att gå i oktober 2023, den tiden på året då väder och vind är som mest dramatiskt. Är du intresserad av denna fotoresa till Orkneyöarna? Fyll då i formuläret nedan eller skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan.

Foto: Patrik Larsson och Roine Magnusson

Intresseanmälan