ROVFÅGLAR
I PYRENÉERNA

MED NICLAS AHLBERG • MARS/APRIL 2023

ROVFÅGLAR I SPANIEN

MED NICLAS AHLBERG • MARS/APRIL 2023

ROVFÅGLAR I PYRENÉERNA

Följ med fotograf Niclas Ahlberg, till Katalonien för och fotografera rovfåglar. Från våra gömslen kommer du att få möjlighet att, i varierande omgivningar, fotografera gåsgam, grågam, smutsgam och lammgam.

Plötsligt lättar dimman och de magnifika bergen uppenbarar sig samtidigt som ett par gåsgamar landar framför oss och sätter sig vackert på klippkanten. Därefter anländer smutsgamen i sin vita skrud följt av grågamar och lammgamar. Vi har nu inte mindre än fyra arter av gamar framför våra kameror och minneskorten fylls av fotoögonblick. Vilka arter man har varierar lite beroende på vilken månad man är på plats.

Fotograf Niclas Ahlberg tar dig med till Katalonien för att fotografera rovfåglar. Från våra gömslen kommer du att få möjlighet att, i varierande omgivningar, fotografera gåsgam, grågam, smutsgam och lammgam. Dessutom kommer du även att få möjlighet att se brun glada och röd glada som hela tiden passar på att sno åt sig mat från gamarna. Det kan också komma kungsörnar på besök. Vi gör även ett besök i ett gömsle speciellt inriktat på den vackra arten hökörn. 

Niclas finns med under hela resan för att utveckla dig som fågelfotograf genom utmanande fotouppgifter, personlig handledning och inspirerande föredrag.

Foto: Niclas Ahlberg

Är du intresserad av denna resa till Spanien i mars/april 2023 Fyll i nedan formulär eller skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan.

Intresseanmälan