SHETLANDSÖARNA 2021

MED MATS ANDERSSON • AUGUSTI 2021

SHETLANDSÖARNA 2021

MED MATS ANDERSSON • AUGUSTI 2021

SHETLANDSÖARNA

Efter den stora succén där platserna på den prisbelönta fotografen Mats Anderssons resa till Shetlandsöarna 2019 tog slut rekordsnabbt lanserar vi inom kort 2021 års resa. Denna går i början av augusti. Datum och exakt program kommer inom kort.

Mats Anderssons sätt att se på motiven i kombination med Shetlandsöarnas unika landskap och djurliv kommer att göra denna resa till en stor upplevelse och möjlighet att ytterligare utveckla ditt fotograferande. Shetlandsöarna erbjuder fantastiska fotograferingsmöjligheter med allt från lunnefåglar, sälar och spektakulära klippformationer till ett böljande landskap med ett fantastiskt ljus. Mer än en miljon fåglar häckar i mycket stora kolonier på Shetlandsöarna under sommaren. Knappt någonstans i Europa kan du komma så många sjöfåglar så nära som här. Vad som gör Shetlandsöarna så speciellt är även öarnas mycket dramatiska landskap. Under fem dagar kommer Mats Andersson, Sveriges just nu mest omtalade och prisbelönta fotograf, att visa dig runt på Shetlandsöarna, ett paradis för djur-, natur och landskapsfotografer.

Är du intresserad av detta fotoäventyr till Shetlandsöarna i augusti 2021? Fyll i nedan formulär eller skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan.   

Intresseanmälan