SHETLANDSÖARNAS FÅGLAR

MED TOM DYRING • JUNI 2024

SHETLANDSÖARNAS FÅGELLIV

MED FOTOGRAF TOM TYRING 

LAND: England   FOTO: Fågelfoto   LÄNGD: 6 dagar   DATUM: Slutet på juni 2025   ANTAL: 8-8    

Shetlandsöarna erbjuder inte bara ett vackert och dramatiskt landskap, det är också ett av de bästa ställena i Europa för att på nära håll fotografera sjöfågel.

Tom Dyring

Shetlandsöarna erbjuder inte bara ett vackert och dramatiskt landskap, det är också ett paradis för fågelfotografen. Att med det dramatiska landskapet som bakgrund få fotografera allt från den ikoniska lunnefågeln till att rikta sitt objektiv mot de branta klipporna där tusentals sillgrisslor, tordmular, lunnefåglar, stormfåglar, storlabbar och havssulor häckar är en dröm för dig som gillar att fotografera fåglar.

Nu har du möjlighet att följa med den kände fågle- och naturfotografen Tom Dyring på en fågelfotoresa till Shetlandsöarna. En av resans höjdpunkt är de dagar vi spenderar i Hermaness naturreservat som är världsberömt för sina spektakulära kolonier av sulor. Som om detta inte vore nog kommer vi under resan även göra ett antal båtturer och på nära håll får prova på att fotografera när havssulor störtdyker ner i det kalla atlantvattnet på jakt efter fisk.

Tom Dyring finns med under hela resan för att utveckla dig som fotograf genom inspirerande föredrag, personlig handledning ute i fält och konstruktiv bildkritik.

Är du intresserad av denna  resa till Shetlandsöarna i slutet på juni 2025? Fyll i nedan formulär eller skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan.

Längst ner på sidan hittar du ett bildspel från 2023 år resa.

Intresseanmälan