CORNWALLS
DRAMATISKA
LANDSKAP

MED FOTOGRAF PATRIK LARSSON

CORNWALLS DRAMATISKA LANDSKAP

MED FOTOGRAF PATRIK LANDSKAP

Vi är mycket glada över att kunna presentera den första fotoresan med fotograf Patrik Larsson på nästan fem år. Ta därför chansen och följ med Patrik till Cornwall på den engelska sydkusten. I Cornwall väntar ett dramatiskt landskap, där vädret och naturen hela tiden bjuder på nya fotomöjligheter.

I november nästa år kommer Patrik att ta dig med till några av sina favoritplatser i Cornwall och området kring Lands´ End för att fotografera ett annorlunda kustlandskap med långa stränder, både med sand och sten och ett hav som hela tiden sköljer in över de mäktiga klipporna. Naturens krafter är ständigt närvarande både i vädret, som ofta bjuder på dramatiska moln denna tid på året, men också i tidvattnet som när det kommer och går förändrar det landskap vi fotograferar. Patrik kommer ta dig med till några av sina favoritplatser såsom de dramatiska stupen vid Lands end och gruvstrukturerna vid Botallack Mines. Vi kommer också att prova på att experimentera med långa slutartider när havet sköljer in över stränderna vid Port Nanven.

Cornwall bjuder på fantastiska fotomöjligheter och med Patriks erfarenhet av fotoplatserna kommer det att ges mycket tid för fotografering ute i fält och självklart personlig handledning av Patrik.

Är du intresserad av att följa med till Cornwall i november 2022? Fyll i nedan formulär eller skicka ett mail till info@zoomfotoresor.se och gör en icke bindande intresseanmälan.

Intresseanmälan

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

Foto: Serkan Günes

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

NYHETSBREV

Bli först med att höra om nya resor, erbjudanden och reseinspiration från Zoom.

KONTAKTA OSS

Följ våra fotoäventyr på sociala medier!

Foto: Hans Strand