FOTORESEKVÄLLAR

Inspirerande presentationer av Zooms fotografer!

Välkommen till vårens digitala fotoresekvällar fyllda av inspiration och fantastiska bilder från många av Zooms fotografer!

Under ett antal kvällar kommer olika fotografer att berätta och visa fantastiska bilder från sina kommande resor, kurser och expeditioner. De kommer även att svara på dina frågor.

Samtliga föreläsningar är GRATIS men antalet platser är begränsat.

Välkommen till vårens resekvällar!

FÖRELÄSNINGSDATUM OCH FOTOGRAF

Nedan hittar du datum och vilken fotograf som du kan lyssna till respektive kväll.

Vill du läsa om respektive resa/kurs och titt på programmet klickar du på respektive resa/kurs så kommer du till dess webbsida. Perfekt om du sedan har frågor under själva föreläsningen. Du kan även klicka på bilderna för större bild.

13/2 Kl. 19.00 – ROGER BRENDHAGEN

Under kvällen kommer Roger att berätta om sina kommande wildliferesor, allt från Norges mäktiga Myskoxar och Europas björntätaste park till leoparder på Sri Lanka och mäktiga bisonoxar i Yellowstone.

Sloveniens björnar  /  Myskoxar  /  Wild Sri Lanka

14/2 Kl. 19.00 – MIKAEL GUSTAFSSON

För Mikael är den svenska naturen med orkidéer, makro och vackra landskap lika spännande och intressanta som övergivna platser, bilar och fartyg.

Ölands orkidéer /  Kullen – Magiskt ljus i väst  /  Övergivet i Dalarna

19/2 Kl. 19.00 – EMMA SVENSSON

Emma är fotografen som började med rockfotografering för att sen bli en av Sveriges mest anlitade modefotografer och som nu även leder fotovandringar och fotograferar outdoor.

Modefoto  /  Lev din fotodröm  /  Fotovandring i Himalaya

FULLBOKAD

21/2 Kl. 19.00 – MATTIAS KLUM

Mattia är en världsberömd National Geographic fotograf som har hela välden som sin arbetsplats. Under kvällen kommer han att berätta om sina uppleverlser på Galapagos och Costa Rica, Här i Europa så berättar han även om de vackra landskapen på Island och Madeira.

The best of Iceland /  Costa Ricas regnskogar  /  Galapagos – Edens lustgård

22/2 Kl. 19.00 – ARNFINN JOHANSEN 

Arnfinn har via sina specialbyggda fotojeepar kunnat ta häpnadsväckande wildlife-bilder från den stora migrationen i Kenya. Han har även fångat den skygga snöleoparden på nära håll. Detta berättar Arnfinn att mer om. 

Den stora migrationen  /  Snöleopardernas Rike

26/2 Kl. 19.00 – ANKI HAMMAR

För Anki är den svenska naturen med allt från det lilla landskapet till tidig morgondimma lika spännande att fotografera som de mäkiga perlikanerna i Grekland till tulpanerna i Holland, alltid med samma glöd för att lära ut.

Makro – En liten värld  / Morgondimma i höstlandskap  /  Mäktiga Pelikaner

27/2 Kl. 19.00 – THERESE ASPLUND

Therese har vunnit otaliga priser för att alltid ha tänjt gränserna i sitt modellfotograferand. Hennes kurser har genom årent varit mycket uppskattade och har fått många fotografer att lära sig nya sätt att tänka när man fotografera modeller.

Blixt & modellfoto  /  Modellfoto i höstfärger  /  Florida Photoshoot

28/2 Kl. 19.00 – PATRIK LEONARDSSON

Patrik kommer att berätta om sitt älskade Halland och om hur man fotograferar med drönare för att få de rätta motiven och den mångfald av fotomöjligheter som Hallands Väderö bjuder på. 

Landskapsbilder med drönare  /  Hallands Väderö

29/2 Kl. 19.00 – MATS ALFREDSSON

Mats är street-fotografen som fångar de magiska ögonblicken som gör att man kommer ihåg en streetfoto-bild. Att följa med Mats till två detinationer som bjuder på mängder av möjligheter till fantastisk streetfoto är något alla som gillar streetfoto borde göra.

Streets of London  /  Streets of India

4/3 Kl. 19.00 – TOM SVENSSON

För Tom är det de vilda djuren som är i fokus. Oberoende om det är Indiens tigrar, Tanzanias överflöd av vilda djur eller magiska ögonblick med lejonungarna som är framför kameran så brinner han för att fotografera och att lära ut.

Leoparder & Tigrar  /  Mana Pools  /  Afrikas Barnkammare

FÖRELÄSNINGARNA ÄR DIGITALA

Samtliga fotoresekvällar är digitala webbinar och kommer att genomföras via programmet Zoom och är gratis. Detta innebär att du kan sitta hemma vid din dator och se föreläsningen. Du kan även skriva frågor via chattfunktionen.

Dagen för resekvällen får du via mail en länk så du kopplar upp dig till föreläsningen, detta utan att du behöver ha installerat någon programvara.

Maxantalet på respektive webbinar är 100 personer.

BOKNINGSRABATT OCH PRESENT

Bokar du en resa/kurs under eller senast två dagar efter fotoresekvällen får ett speciell bokningsrabatt och en bokningspresent. Exakt hur stor rabatten är och vad bokningspresenten innebär får du reda på under kvällen. Bokningskoden är: Fotoresekväll

ANMÄLAN

Eftersom kvällen är GRATIS och antalet platser är begränsat är det först till kvarn som gäller. Fyll i nedan formulär för att göra en bindande anmälan. Så snart du gjort din anmälan kommer du att få en bekräftelse via email.